Klassfoto

Från nuvarande Svedala kommun

Här presenterar vi klassfoto från nuvarande Svedala kommun. Fotona är oftast insamlade från elever men kan även vara fynd från någon byrålåda.

Hjälp oss !

Elever och lärare är identifierade visuellt av elever och närstående och kan därför vara fel. Skulle ni hitta felaktigheter är vi ytterst tacksamma om ni meddelar oss.

Likaså om elever inte är identifierade och ni vet vem det är, så är vi ytterst tacksamma om ni meddelar oss.

Kanske har du klassfoto från någon av nuvarande Svedala kommuns skolor. Då vill vi hemskt gärna låna dem för att skanna och publicera dem. Kan du sedan vem några av eleverna är eller kanske alla så vill vi så klart även ha de uppgifterna.

Tips!

När du klickat dig vidare till klassfoton och sökfunktionen finns möjlighet att begränsa sökningen.
I rutan med rubriken ”Filtrera sökningen” finns möjlighet att begränsa sökningen genom att välja ort i listan där skolan fanns.

Uppe till vänster i rutan med rubriken ”Vad vill du söka efter” kan du skriva in fritext t.ex. ett namn, för- eller efternamn eller båda delar. Tänk på att systemet är känsligt för stavning eller andra feltryckningar

 

För att se och  söka bland klassfotona  Klicka här.

 

 

Har du information om en bild i vårt arkiv? – Kontakta oss gärna.

 

    Genom att skicka in information samtycker du även till att dina personuppgifter lagras och hanteras utav oss. Dessa uppgifter lagras för att vi ska kunna hantera/behandla din information och kunna ta kontakt med er. Du är närsomhelst välkomna att be om ett registerutdrag för att se vilka uppgifter som finns registrerade samt att meddela oss om du önskar få dina uppgifter strukna ur våra register.