Information
och Program

Information

Välkommen till vår nya Hemsida!

Nu har vi åter igen en fungerande hemsida! ! !

 

Bästa medlemmar!

Vi har nått en bra bit in på verksamhetsåret 2020, och vi som alla andra, kommer inte att kunna hålla oss till planeringen som gjorts.

Vi följer ju rekommendationer och bestämmelser och har därför kommit fram till att det här året får anses som ett helt annorlunda år.

Kanske inte ett helt förlorat år, eftersom en hel del av oss har arbetat på lite annorlunda sätt. Flera har fortsatt med egen forskning för att kunna bidra med artiklar till årsböckerna framöver och arbetet med att scanna in bilder och annat material från arkiven har pågått för fullt. Redaktionskommittén har diskuterat via telefon och lovar presentera en årsbok lagom till advent.

Möllegruppen, som i stort sett alltid arbetar ute, har under våren fortsatt med reparationer och underhåll av kvarnen och över sommaren ska fönsterna målas.

Vi kommer tyvärr inte att kunna hälsa välkomna till Skånska Möllors dag i juli och vi kommer heller inte att genomföra de två utflykterna i september.

Ingen versamhet vid Aggarps kvarn på Skånska möllans dag

 

Öppen kvarn

Vi hoppas att omvärlden ser annorlunda ut om några månader så vi kommer att öppna kvarnen i Aggarp söndagen den 13 september.
Vi finns på plats mellan kl 13-16 och erbjuder ”utomhusfika” om vädret tillåter.

 

 

Bokutgivning

Som nämnt kommer alla medlemmar att få sin Årsbok hem i brevlådan i veckan före 1:e advent. Med den kommer också inbetalningskort för medlemsavgiften 2021 och ett nytt medlemsblad.

 

Hemsidan

Senaste uppdateringen är 5 st klassfoto från Sturup och Börringe.

 

 

Vi önskar – precis som många andra – HÅLL UT – HÅLL AVSTÅND – men HÅLL KONTAKTEN!!

 

Planerade aktiviteter

  1. Öppen kvarn

    Öppen kvarn Vi hoppas att omvärlden ser annorlunda ut om några månader så vi kommer att öppna kvarnen i Aggarp söndagen den 13 september. Vi finns på plats mellan kl 13-16 och erbjuder ”utomhusfika” om vädret tillåter.[ Läs hela inlägget ... ]