Information
och Program

Information

Välkommen till vår nya Hemsida!

Nu har vi åter igen en fungerande hemsida! ! !

Det mesta ser också ut som tidigare, vi publicerar information och kommande aktiviteter, man kan köpa böcker, läsa och skriva ut gamla och aktuella medlemsblad m.m. En förändring är att kommunens bilder, t.ex. Sture Falheds fotodonation, kommer i fortsättningen att länkas från Bibliotekets hemsida. Den är dock inte klar och publicerad ännu. När den är klar har vi för avsikt att det skall fungera som tidigare.

I stället har vi publicerat 350 klassfoto från kommunens skolor, över 700 gamla vykort och efter hand kommer fler bild och ljudsamlingar att publiceras.
Information och kommande aktiviteter kommer att uppdateras kontinuerligt.

Vi hoppas att ni kommer att trivas på vår hemsida.

Undrar ni något eller hittar felaktigheter så är ni välkomna att kontakta oss på info@fsbb.se

 

KOMMANDE  PROGRAMPUNKTER

 

Ingen undgår nu restriktioner och uppmaningar för att på bästa sätt hantera den pågående influensaperioden runt om oss i hela världen. Vi hoppas innerligt att ni alla är väl rustade och försiktiga, så att vi snart kan glädjas åt våren och sommaren som är starkt i antågande.

Men vi följer de restriktioner som lämnats och all gruppverksamhet har uppehåll tills vi får nya direktiv.

Svedala kommun har meddelat att man inte kommer att arrangera Valborgsmässofirandet vid Aggarps kvarn i år.

Vår våffelservering vid Valborgsmässfirandet är  därför inställd.

Likaså är utflykten till Turestorps ö den 4 maj inställd.

Med anledning av situationen i landet kommer vi att ha all aktuell information på hemsidan,   www.fsbb.se  och för Dig som inte har tillgång till denna finns möjlighet att alltid ringa någon i styrelsen för information.

Vi återkommer med ny information så snart situationen tillåter aktiviteter.

Planerade aktiviteter

  1. Skånska möllors dag

    5 juli är det åter Skånska möllors dag. Då har som traditionen bjuder föreningen aktiviteter vid kvarnen i Aggarp. Det mesta blir sig likt. Kvarnen visas och seglen sättes och om vinden vill, som vi vill, så kommer vingarna att snurra. I möllarbostaden och i trädgården serveras hembakat. I år…[ Läs hela inlägget ... ]