Olga Cederholms fotosamling

Om du klickar på någon av bildserierna kommer du till ett  bildgalleri av 100 bildnummer i miniatyrformat (en indexsida).
Klicka på en bild så öppnas den i större format. Därifrån kan du byta till nästa eller föregående bild med pilknapparna. Via Indexsidan får du en överblick av alla bilderna i serien.

 

Obs! Tidsangivelserna kan vara fel i listan nedan.

5 tankar på “Olga Cederholms fotosamling

 1. Hej
  Tråkigt att ni gjort om sidan man kan ju undra varför, namnet på personerna borde komma på de små bilderna i stället för orten, namnen kan ju knappast läsas eftersom det ligger bilder över, när man förstorar.

  • Hej Ronny!
   Vi vet att sidan inte fungerar optimalt ännu. Varför vi gjort om den har jag skrivit om tidigare.
   Problemet med att informationsrutan kommer bakom de små bilderna skall vi försöka lösa, men om man trycker på F11-knappen på tangentbordet så kan det hjälpa. Ser du på en s.k. platta så håll den på högkant så fungerar det.
   Hälsar
   Mats Olsson
   Föreningen Svedala-Barabygden

 2. Hej!
  Förut kunde jag söka på mina släktingars namn, men nu får jag inte fram några bilder. Min morfar hette Nils Fritz och hade en charkuteributik på Storgatan i Svedala. Jag har tidigare hittat många bilder på Charkuteriet och min morfar och hans barn.
  Hur kan jag hitta dem nu?
  Med vänlig hälsning
  Karin Fransson

  • Ja, tyvärr har det en allt för lång tid varit långsamt och ej sökbart på vår hemsida. Vi har hjälp av kommunens IT-avd men det tar i vår tycke alldeles för lång tid. Det är vår förhoppning att det skall vara löst innom det närmaste. Försök att ha tålamod.
   Mats Olsson
   Administratör

 3. Nu har det gått 3 månader sedan jag skrev. Jag undrar om problemet fortfarande inte är löst.
  Hälsningar Karin Fransson

Lämna en kommentar